On-demand webinars

Heeft u een webinar gemist? Geen zorgen, we hebben ze opgenomen zodat u ze op elk moment kunt bekijken.

Bekijk aankomende live webinars

Webinar | wat is No-Code

Wat is No-Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens ons uitgebreide webinar wordt een introductie van No-Code gegeven, wordt uitgelegd hoe het werkt, wat de voordelen zijn en hoe je No-Code in je organisatie kunt toepassen.

Bekijk webinar

Webinar | wat is WEM

Wat is No Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van WEM als platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk webinar

Webinar | Trends in low- en no-code in 2022

Waar de samenleving behoorlijk wordt ontwricht en afgeremd door het virus, draaien de digitale samenleving en de digitale transformatie van het bedrijfsleven juist op volle toeren. Mede daardoor zit de markt van no-code en low-code enorm in de lift. Samen met Roel Hoeks van Roborana Nederland leggen we in dit webinar uit wat in 2022 de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn op het vlak van (no-code en low-code) softwareontwikkeling en Intelligent Automation.

Bekijk webinar

Webinar | Introductie Betty Blocks

Wat is No Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van Betty Blocks als platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk webinar

Webinar | wat is Thinkwise

Wat is Thinkwise en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van Thinkwise als low-code platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk webinar
Bas van Ginkel

Bas van Ginkel

Consultant

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.