Thinkwise biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

Moderniseer legacy software: Met Thinkwise moderniseert u uw bedrijfssoftware op een unieke en kwalitatief hoge manier. Ongeacht de technologie.

Gericht op omvangrijke en complexe applicaties: Thinkwise vindt dat echte digitale transformatie begint bij het moderniseren van het hart van het applicatielandschap.

Future proof: Met Thinkwise zijn uw applicaties onafhankelijk van technologie, en hoeft feitelijk alleen een digitale bouwtekening te worden onderhouden. Hierdoor hoeven applicaties nooit opnieuw ontwikkeld te worden.

Ongekende snelheid: Software die eeuwig meegaat is alleen zinvol als deze software ook makkelijk aanpasbaar is. Het Thinkwise Platform verhoogt de productiviteit met minstens een factor 10, ook na live-gang.

Agile samenwerken: De Software Factory biedt verder mogelijkheden om requirements en user stories vast te leggen om op een agile manier door te ontwikkelen.

Connectivity: Bedrijfssoftware die ontwikkeld is met het Thinkwise Platform integreert probleemloos met al uw bestaande bedrijfssoftware zoals Microsoft Office en andere commodity software.

Thinkwise

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel smart enterprise software gerealiseerd wordt. Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is vaak een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie. Met Thinkwise moderniseert u uw legacy software en realiseert u flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers.

WEM

Gratis demo

Wilt je weer weten over de snelheid en eenvoud van Thinkwise en hoe dit een meerwaarde kan bieden in jouw organisatie?

In een demo van 1 uur laten onze consultants het allemaal zien. Stuur een berichtje en wij plannen een demo voor je in.

Meer over low-code


Ontwikkelplatformen


Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Over Betty Blocks

WEM modeler

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Over WEM

Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Over Thinkwise