Dat de huidige corona crisis veel bedrijven heeft doen inzien dat een digitale strategie een noodzaak is om te overleven behoeft geen uitleg. Thuiswerken, online meetings en internet bestellingen hebben een enorme vlucht genomen, terwijl niet digitale bedrijfstakken het zwaar voor de kiezen krijgen.

tnd-logo.png

EsperantoXL heeft daarom samen met haar partners The New Digital opgericht. De plek waar bedrijven vrijblijvend advies krijgen in het aangaan van hun digitale uitdagingen.

The New Digital helpt organisaties in het bepalen van hun mogelijkheden en ambities. Met de Digital Business Monitor zie je razendsnel waar jouw organisatie staat ten opzichte van de concurrentie en of alle mogelijkheden om te digitaliseren goed benut worden.

The New Digital is een initiatief van BlockBrains en EsperantoXL in samenwerking met hun software partner Betty Blocks. Via dit platform stellen zij hun IT kennis, kunde en ervaring vrijblijvend beschikbaar.

Ben je benieuwd naar de digitale kansen die er voor jouw bedrijf zijn? Of wil je weten hoe je de concurrentie voor kan blijven met digitale dienstverlening? Ga dan naar TheNewDigital.biz en laat je vrijblijvend adviseren!

The New Digital

Onze visie op No-code

In deze whitepaper bespreken we hoe No-code in de praktijk kan worden toegepast.

Lees meer
Bram Berkelaar
Blog geschreven door

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Alle Blog