Afgelopen week bleek er een dringende behoefte onder verloskundigen in Delft om inzicht te krijgen in hun voorraad persoonlijke beschermingsmiddelen tegen het COVID-19 virus. Denk aan voldoende sets aan juiste mondmaskers, handschoenen, beschermende pakken etc. Het in kaart brengen en up to date houden van deze voorraden was een groot probleem. EsperantoXL ontwikkelde hiervoor belangeloos een handige app.

Jeffrey Reichholdt en Jeroen van Gils, onze no-code consultants, besloten om hun tijd vrij te maken en direct aan de slag te gaan. De afgelopen dagen hebben ze, in samenwerking met een aantal collega's, hard gewerkt om beschermdezorg.nl te ontwikkelen.

Beschermdezorg.nl geeft inzicht in de voorraad persoonlijke beschermingsmiddelen van samenwerkingsverbanden in de zorg.


Op dit moment maken 225 praktijken gebruik van het platform.


Beschermdezorg.nl is vanaf nu beschikbaar voor andere samenwerkingsverbanden in de zorg in Nederland. Coördinatoren kunnen hun samenwerkingsverband aanmelden door een e-mail te sturen aan info@beschermdezorg.nl.

Beschermdezorg.nl is een gratis initiatief van EsperantoXL in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Buitenwatersloot Delft en wordt mogelijk gemaakt door Betty Blocks.

Hoe Beschermdezorg.nl tot stand is gekomen kun je in onderstaande video terugzien (met dank aan Betty Blocks).

Lees ook: Wat is no-code

In deze whitepaper bespreken we wat no-code is en hoe het kan worden toegepast om informatie centraal op te slaan.

Lees meer
Bram Berkelaar
Blog geschreven door

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles